Cute Panda panfublogg -

Ellas version

HAPPY HALLOWEEN! :)

Äntligen är dagen då vi får springa omkring i läskiga kostymer kommen: Halloween. Jag är nyfiken på hur mycket godis jag kommer att få.


Idag skriver jag till er lite tidigare eftersom jag måste berätta något för er. Det handlar om Max. :) Alltså vi var ju på halloweenfesten i balsalen i helgen. Jag gick utklädd till Celia så att jag skulle väcka så lite uppmärksamhet som möjligt och kunna smyga mig på Max för att skrämma honom. Jag kämpade mig igenom trängseln på festen och letade efter honom överallt. Men icke! Max fanns ingenstans. :( Just när jag var redo att ge upp letandet så kastade någon ett hjärta på mig. “Vad nu, vem var detta?” tänkte jag och vände mig mot personen. Och vem stod där, högröd i ansiktet? Max i Mike-kostym! Han kastade ett hjärta på mig. :) Max gömde sig snabbt bakom en pelare när han såg att jag hade upptäckt honom. Är det inte gulligt? Så romantisk hade jag aldrig trott att Max skulle vara. Han är ju alltid så blyg när det handlar om kärlek. Oj nu kommer Max. :oops: Psst, inte ett ord till honom om detta. Han skulle kanske tycka att det vore pinsamt, hihi.

Hej Pandor, jag har dåliga nyheter: Paul the Kid har drömt en till mardröm. Den här gången såg han robotar! :shock: Vi ska gå på jakt efter dem idag och vi berättar i morgon i bloggen vad vi kommit fram till.

Håll höjd
Max
och Ella

P.S. Glöm inte: idag är sista dagen som ni kan skicka in era texter till tävlingen. I Poogle-datorn i undervattensskolan hittar ni instruktionerna.


Max pinsamma halloweenupplevelse

God morgon Pandor,

som tur är har inte Ella kommit ännu. Jag har nämligen något jättepinsamt att berätta om vad som hände mig under halloweenfesten igår. Ella får inte veta det, annars kommer hon att tro att jag är kä…eh, jag kan inte säga det. :oops: Men jag ska berätta vad som hände: Igår gick jag till festen utklädd till Mike. Jag beblandade mig med de andra gästerna och höll utkik efter Ella. Men det var inte det lättaste att hitta henne. På festen fanns det massor av häxor, spöken, djävular och andra läskiga figurer. Självklart hade många dolt sina ansikten bakom sina kostymer. Det var nästan svårare att hitta Ella på halloweenfesten än en nål i en höstack. :(Efter en timmes frenetiskt letande så hade jag fått nog. Jag ställde mig i ett hörn. “Jag skulle ju kunna prova kostymens specialfunktion”, tänkte jag. Sagt och gjort. Jag tog ett hjärta i handen och kastade det på den första “Celia” jag fick syn på. Hihi, det fungerade! Pandan blev röd som en tomat i ansiktet. :lol: Men plötsligt vände sig Pandan emot mig. Och gissa vem denna Celia var! Ella. :schock:

Jag blev knallröd och gömde mig bakom närmsta pelare. Sen duckade jag och kröp därifrån mellan alla Pandaben. Ella såg mig som tur var inte, tror jag. Puuh, det var nära ögat. Tänk om hon hade känt igen mig! Hon hade säkert trott att jag är kär i henne. :!: Det vore ju jättepinsamt!

Håll höjd
Er Mike…ehm Max


Data hela dan!

hej pandor idag har jag bara spelat panfu och spelat något som hetter.........:wordfeud.... om ni har det kan ni bli vän med mig i spelet jag hetter där mac air det hetter jag och om man håller i på den man vill chatta med det kan du göra hoppas att vi ses på panfu/ kevin håll höjd........ ses! har ingen bild jag anvender en anan data men en anan gång kan jag de ses!



Idag börjar halloweenfesten

Hoho Pandor,

idag är det dags: den ruskigt sköna halloweenfesten i balsalen börjar. Det betyder tre dagar med läskigheter! :twisted: Eehm, jag måste erkänna en sak: i bloggen igår sa jag att jag skulle förbereda en läskig kostym. Om jag ska vara ärlig sa jag bara så för att lura Max. Jag ska inte göra någon egen kostym utan jag tänker gå som Celia från Monsters, Inc. Hihi, det kommer Max aldrig att vänta sig! :lol: Det kommer att finnas så många Pandor utklädda till Celia att Max inte kommer att lägga märke till mig. Perfekt, he he he. :mrgreen: På det sättet kommer jag att kunna smyga mig på honom och skrämma honom.

Nå, vad tycker ni om min plan??

Ha det så roligt på halloweenfesten! håll höjd kevin


halloween fest på riktigt!

Hej bloggen idag ska jag på en riktigt fest med mina vänner man förkortar ritkigt till lrl så att ni vet XD det kommer bli kul nog jag ska klä ut mig till den här saken jag kom inte ritkgit ihåg vad den hetter men här har du en bild på den! håll höjd kevin



Förberedelser inför Halloween

Buuuu Pandor,

i morgon börjar den ruskigt trevliga halloweenfesten. :) Under tre dagar förvandlas balsalen i slottet till en dyster plats med spindelväv, gravar, dödskallar, dyster musik och de allra finaste spökerierna. Här är utkastet. Hu, jag får gåshud redan nu.

Sen när jag dyker upp i min kostym, så är skrämselfaktorn total! :twisted:

Vad kommer du att klä ut dig till då?

Det avslöjar jag inte ännu. Du måste ju bli rädd för mig.

Hihi, då måste du hitta mig först.  Jag kommer ju också att vara utklädd. ;) Har ni prövat kostymerna från Monsters, Inc ännu? Gillar ni dem? Tycker ni att de är mer läskiga eller mer romantiska?

Så, nu måste jag förbereda min kostym inför Halloween. Och glöm inte: idag är Guldpandadag.

Vi ska också avslöja vinnaren av expertfrågan: det är Lilly513 :)

Svaret på frågan vem som gömmer sig bakom blomkrukan är: En rosa mask med ögon på skaft som den kan vrida på. Det skulle också kunna vara en snigel. Alla som beskrivit djuret på något liknande sätt, fick rätt. :) Det var roligt att läsa era svar! Var inte ledsna om ni inte vunnit. Tyvärr kan det bara finnas en vinnare och den lottar vi ut slumpvis. Så det är inte säkert att den som skrivit svaret först vinner. Det är ren och skär tur.

Håll höjd
Ella
och Max


P.S. Har ni redan varit med i vår Halloween-skrivartävling? I Poogle-datorn i undervattensskola hittar ni instruktionerna. De tre bästa skribenterna får publicera en egen artikel i Panfubloggen. Det skulle kunna bli starten för er författarkarriär. ;) Lycka till!

P.P.S. Jag vet vad jag ska klä ut mig till: Mike. Jag slår vad om att Ella inte kommer att känna igen mig. Många Pandor kommer ju att gå klädda som Mike. Smart va? :cool:


I morgon är Guldpandadag!

Hej Pandor,

dagen ni väntat på så länge är kommen: GULD-PANDA-DAG!! :)

I morgon kan ni släppa fram era galna jag på Panfu igen. Alla Pandor får pröva alla funktioner i Guldmedlemskapet och alla levelfunktioner:

  • Köpa kläder och möbler
  • Rida på hästar och enhörningar
  • Köra bil
  • Använda alla handlingar och smileys
  • Mata era Woobys, Bollys och Pokopets

Ha så roligt i morgon och håll höjd :)
Ella
och Max


Sprid monsterkärlek!

Hoho Pandor,

idag är det dags: Lili presenterar sin nya halloweendugliga kollektion med romantisk funktion. Tror ni att Halloween och romantik inte passar ihop? Ta i så fall en titt på det här:


Det här är kostymer av monsterparet “Celia” och “Mike” från filmen “Monsters, Inc” från Disney. När ni har på er Mike-kostymen och kastar ett hjärta på en Panda med med Celia-kostymen så rodnar den andra Pandan. Det ser ut ungefär så här: :oops: . Hihi, Det betyder väl också att Pandan är förälskad. :D Det fungerar likadant omvänt.

De här kostymerna får ALLA Pandor köpa, även utan Guldmedlemskap. :) Och det bästa med det: De närmsta två veckorna kommer det att finnas ännu fler coola kostymer från berömda Disneyfigurer som ni kan ha på er.

Förresten: kommer ni att tänka på en sak angående kostymerna? Just det, de har stora likheter med monstren som Paul the Kid ritade.

Efter att vi ställt Lili mot väggen så löste vi gåtan med Paul the Kids monster. Så här ligger det till: Lili var hos Paul the Kid förra veckan för att visa honom bilder på Mike och Celia. Hon ville på det viset ta reda på om Paul tyckte monstren var tillräckligt läskiga för Halloweenfesten. Tydligen så var de så läskiga att Paul the Kid drömde mardrömmar om dem. :? ?: Det gick visst lite snett…

Ja! Och vi höll på att slå knut på oss själva när vi försökte ta reda på varför Paul the Kid ser monster. :roll: Vilken är egentligen er favoritfigur från Disney?

Håll höjd
Max
och Ella


P.S. Paul the Kid har redan sett monster idag igen! Men nu vet vi ju varifrån de kommer. Skynda dig att trösta honom!


Chatten på Panfu är öppen under följande tider:

Vardagar: 12.00-20.00
Helger och lov: 08.00-20.00
Kom tillbaka under dessa tider för att chatta med dina vänner. me det är dom här tiderna som gäller gåll höjd kevin

Pennys läskiga hemlighet

Hej Pandor,

vi mötte just Penny. Hon var blev som om hon sett ett spöke! :shock: Hennes händer darrade och hon fick knappt fram ett ljud. Det måste ha hänt henne något hemskt! :???:

Vi har inte det blekaste aning. Det enda vi kunde får ur henne var att hon skrivit ned allt i sin dagbok. Hon har lagt den i Poogle i undervattensskolan så att vi ska kunna läsa:

Så sätt fart!

När ni ändå är i undervattensskolan så kan ni passa på att klura på  veckans expertfråga. :)



Vem eller vad gömmer sig bakom blomkrukan bredvid Poogle-datorn (växten som ni ser här ovanför)? Om ni inte riktigt vet vad det är så beskriv hur det ser ut. ;)

Skriv era svar till och med i morgon kväll som en kommentar! Förresten: Kommentarerna publiceras först när tävlingen är över.

Håll höjd kevin



P.S. Har ni sett? I det nedre vänstra hörnet av Panfu-skärmen hittar ni från och med nu alltid tre aktuella tips och saker som ni kan göra på Panfu. Då kommer ni aldrig att få tråkigt på Panfu. ;) Klicka helt enkelt på bilderna och låt er ledas till en nyhet.


Not konstigt hände med mit gp!!!!!

hej bloggen not konstigt hände med mit guldmedlemskap! alså jag skulle se upp den men det blev konstigt jag gick in på mit konto och på dit guldmedlemskap så ståg de så här på mit konto

Guldmedlemskap

Information om medlemskapet

  • Typ av medlemskap: 3 månad(er)
  • Utgångsdatum: 25-01-2012
  • Abonnemang

så ståg de  men undrar varför det ståg förut så här  25-01-2011 men konstigt jag och min bror han e 24 han ska fylla 25 han kolla upp de men han kontaktade panfu då vi ska få svar om 48timar orka vänta!!!!!!!!!!! men alså jag blev arg min bror skulle köpa 1 år men då blev de 3 månader  jag hatar 3 månader jag skulle få 12 månader men han ska köpa när det tar slut! då blev jag glad!  he he xD men den här låten har vi för att fira


lyssna på den den e bra håll höjd kevin jag ska lösa det med gp ses!


Den läskigaste tiden på året

Hoho Pandor,

vi har glada nyheter åt er! :)

Först har vi en dålig nyhet: idag kommer inga nya kläder eller möbler i katalogen…

…men det är bara för att Lili arbetar med några alldeles speciella kostymer, som har en speciell funktion. För detta behöver hon såklart lite mer tid. ;) Kläderna dyker upp i katalogen på torsdag. Det bästa med detta är att ALLA PANDOR får köpa de här kläderna, även om man inte har Guldmedlemskap. :) Är det inte toppen?

Hon vill ännu inte avslöja hur dessa kostymer ser ut, men hon lovar att de är läskiga. “Läskiga? Hur då läskiga?” tänkte vi. Då trillade polletten ned: det är ju Halloween snart!! Det hade vi ju nästan glömt. Hur kunde vi göra det? :oops:

Det förstår inte jag heller. Men som tur är har vi Lili! Hon förbereder allt inför årets läskigaste tid. Tänk er bara: hon planerar till och med en HALLOWEENFEST från lördag till måndag. :) Jihoo, då kan vi sätta skräck i alla Pandor igen med våra kostymer. Hmm, vad ska jag klä ut mig till då? Har ni redan tänkt ut en kostym till Halloween?

Ett litet tips: i brevlådan i staden hittar ni läskiga och roliga Halloweenmasker att klippa ut. Med dem ser ni ut som greve Dracula, Frankensteins monster eller en läskig pumpa.

Ni behöver bara klippa ut maskerna, måla dem och sätta fast ett gummiband så att de sitter kvar på huvudet så är de färdiga! :)

Håll höjd


Paul the Kid, teckningskonstnären!

Hallå Pandor,

när Paul the Kid lugnat ned sig lite så berättade han varför han gråtit så mycket:

Jag…det fanns…monster!  [SNYFT] De hade ett JÄTTESTORT öga. Lika stort som en pannkaka…mmm, pannkakor. En av monsterna var lila och hade…massor med ormar. VAR? Ja på huvudet. UUUUSSCH!! Det var äckligt. Det andra monstret var grönt…som en groda. Men det hade två spetsiga saker på huvudet. Monstren är på…min säng. Jag var…MAMMA…rädd.  [SNYFT] Jag blundade riktigt hårt. Sen öppnade jag dem igen. Då var monstren borta. [SNYFT]

Paul the Kid blev sedan helt förtvivlad igen och började storgråta. Men vi visste hur man lugnar ned honom. Jag hämtade en pannkaka och  [MUMS] Vi tog chansen att ta reda på mer om monstren. Jag hämtade lite papper och några kritor och gav dem till Paul the Kid. Han satte igång direkt och ritade av monstren.

Jag tror vår konstnär Pandalangelo har fått konkurrens. :D

Det är visserligen bara ett barns teckningar, men de här monstren ser bekanta ut på något sätt. Jag tror att jag har sett dem någonstans. Ni också? Skriv en kommentar om ni har någon gissning!

Du tar väl inte Paul the Kid på allvar? Han hade bara en mardröm inget annat. Fast…jag känner också igen de här monstren. Men varifrån? Ok nu är jag också nyfiken på era kommentarer. ;) Håll höjd kevin


fest i min koja i panfu morgon!

Hej alla pandor imorgon ska jag ha fest i min koja he he  ♥ he he hoppas någon i alla fall vill komma på min fest som kommer bli bäst jag låvar er festen kommer bli bra vi kommer ha mycket saker att göra på mit fest snart ska jag skriva en tabel om saker som kommer hända i panfu festen som jag ska ha !!!!!!!!!!! ja men jag har något att säja till er titare på min blogg alså det e så här svärdoar ska ni inte skriva i komentar till min blogg jag kommer göra så att man inte kan skriva komentar så e de så lyssna på mina regler!!!!!!!!!!!!!!  ♥ här har du en tabel på vad vi ska göra på min fest!!! 

tabel på vad vi ska göra

fest så klart ska det vara!

mat: drika cips handbugare och mycket mer!

dans så klart !

tid när festen börjar: 13.00

server: pandaland

plats min koja kommer ni till

det kommer med bli frågosport som vi kommer att göra!

håll höjd kevin ses på festen jag ska göra min koja till det jag har låvat er ses om ni kommer!!!!!!!!!!

hoppas att någon kommer på min fest hoppas vi håller tumarna ses




Ett monster i Paul the Kids rum?

Hej Pandor,

idag ska vi berätta färdigt historien om den mystiska gråten i slottet. Aaaalltså, Max och jag gick 16 trappsteg uppåt ifrån slottsterrassen, tills vi stod utanför…nå??…Just det, Paul the Kids rum. Snyftandet var nu helt outhärdligt, så förtvivlat lät det. Jag lade örat mot dörren för att försöka få en bild av läget. Mellan hulkningarna var det någon som sa “MONSTER!!”. :schock: Jag ryggade tillbaka. Var det ett monster i Paul the Kids rum? Max drog genast fram sin penna och höll den framför sig som ett svärd. Tss, tss, som om man kan bekämpa ett monster med en penna. :lol:

Jag hade inget annat att försvara mig med. :oops: Och vem vet? Monstret kanske var pyttelitet?

Det kunde vi bara få reda på genom att öppna dörren. Jag tog ett djup andetag och samlade mod. 1…2…och…3! Med darrande händer tryckte jag långsamt ned handtaget så att det inte skulle låta något. Jag sträckte in hela huvudet genom dörrspringan och såg mig omkring i rummet. Men förutom Paul the Kid som låg och grät i sin säng, så var kusten klar. Inga slemspår, inga monsterfotspår eller andra tecken på monster. Men varför pratade Paul the Kid då om ett monster? Jag satte mig på sängen och försökte trösta honom. Jag hade också redan en idé för hur det skulle gå till: med en pannkaka naturligtvis! :)

Den lille slutade genast att gråta när jag gav honom en nygräddad pannkaka från Troy. Efter några sekunder var hela pannkakan uppäten och Paul the Kid berättade varför han hade gråtit så. Men det är återigen en historia som vi berättar klart i morgon.

Nu ska vi avslöja vem veckans expert är. Nå, är ni spända? Det är

Du visste, likt många andra Pandor, det rätta svaret: Cast Away.

Håll höjd kevin


Vem är det som gråter så bittert?

Hej Pandor,

vi måste berätta någonting oroväckande. Igår berättade jag ju att jag hörde ett mycket högt gråtande från slottsgården. Det förföljde mig hela morgonen igår. Jag var tvungen att ta reda på vad det var frågan om. Så jag gick tillbaka till slottet med Max i släptåg.

Först trodde vi att det var Ed, bartendern. Han blev ju säkert helt överväldigad av den stora efterfrågan på lemonad under de senaste dagarna. :???:

Men vi ville såklart inte bara komma instormande i diskot helt plötsligt. Det hade varit lite otrevligt. Så vi ställde oss i mitten av slottsgården och spetsade öronen. De var som antenner som var redo att ta emot signaler. ;) Och faktiskt!! Vi hörde detta bittra snyftande igen. Denna Panda måste ha varit med om något fruktansvärt om den fortfarande är så pass ledsen. :( Vi måste snabbt hitta den! Vi följde gråten med spänning.

Men det ledde oss inte till diskot utan till slottsterrassen :!: Långsamt gick vi upp för trappan. Gråten blev bara högre och mer outhärdlig. När vi väl var uppe så hördes det fortfarande ordentligt, men inte pandasjäl fanns i syne.

Pandan måste vara uppe i tornet! Antog vi. Så vi gick uppåt steg för steg. Jag räknade samtidigt stegen: “1, 2, 3…16!” Nu var vi redan mycket nära ljudet. I morgon ska vi berätta, vem det var som grät så högljutt. Men det har ni pandadetektiver säkert redan kommit på själva eller? ;) Men varför grät Pandan så högt? Hehe, det kan ni nog inte komma på.

Jag säger bara en sak: Monster. :twisted:

Pssst Max, nu blir Pandorna oroliga i onödan. Eeeh, var inte rädda Pandor. Det är inte så farligt som det låter.

Håll höjd kevin


Napasapa är på väg hem

Jihoo!!

Med våra samlade krafter lyckades vi fylla behållaren med lemonad. Bra gjort, Pandor! Vi är ett bra team. ;) Efter att vi fyllt behållaren var det dags att säga adjö till vår utomjordiska vän:


Vi stod så länge på vulkanen och vinkade att rymdskeppet till slut bara var en liten punkt vid horisonten. [SNYFT] Det var så sorgligt! :cry: Jag kommer att sakna vår utomjordiska vän. och ni?

Jag med! Som en liten tröst lämnade Napasapa en alien-tv med ett litet videomeddelande på till alla som flitigt hjälpt till.

Nu behöver vi bara sätta på tv:n när vi saknar Napasapa. :) Förhoppningsvis får han en lycklig hemresa! Men var inte oroliga, Iris har lovat att ledsaga sin skyddsling så att hon kommer hem hel och hållen.

Håll tummarna för att de båda ska kunna sätta sin fot på sin hemplanet snart! kevin ses


hjälp i panfu av mig!

  1. Töm din webbläsares cache-minne och cookies
  2. Aktivera guldmedlemskap
  3. Avsluta guldmedlemskap
  4. Vad ska man göra med elaka Pandor?
  5. Bekräfta medlemskap: aktiveringsmejl
  6. Jag kan inte använda chatten

Avsluta guldmedlemskap

Kontraktet förlängs automatisk med sin ursprungliga giltighetstid och till standardpris, ifall det inte skriftligen avbeställs minst två veckor innan det nuvarande avtalets slutdatum. 

Om du vill säga upp guldmedlemskapet, skicka oss ett mejll.

Tänk på att alltid ange namnet på Pandan samt aktiveringskoden för Guldmedlemskapet. Om du har betalat Guldmedlemskapet via PayPal kan du säga upp det direkt på www.paypal.com.

Spelet laddar inte

Försöker du logga in i Panfu men får bara ett meddelande att uppkopplingen bröts? Ingen fara! Det är för det mesta bara ett tillfälligt problem. Försök igen om en liten stund!

Om det fortfarande inte går kan du testa att rensa cache-minnet och cookies i din webbläsare!

Om det ändå inte fungerar bör du kontrollera att det inte är ett säkerhetsprogram som blockerar Panfu. Behöver du mer information? Kolla länkarna till inställningar för brandvägg, program för förälderkontroll och systemkrav.

Flash saknas

Du behöver den senaste versionen av Adobe Flash Player för att spela Panfu. Om du inte har installerat det kan du ladda ned den gratis här!

oh mer hittar du på panfu.se håll höjd kevin


Ny lemonadleverans

Hoho Pandor,

Ed,  bartendern, har fått en ny lemonadleverans idag. Det betyder att vi kan fortsätta med lemonadsamlandet. Jag har redan lagt hela sju flaskor i behållaren. :cool:

Sju? Men man får ju bara två flaskor per Panda och dag av ed. Sieben?

Det stämmer. Men jag offrade min nödlemonad igår. Jag hade gömt flaskan under min säng tillsammans med en chokladkaka och min favorit-DVD. Jag har den där utifall jag skulle ha en dålig dag då jag bara vill stanna i sängen. Flaskan har redan legat där i två år, men det gör väl inget eller?

Jag hoppas inte det…Det spelar ingen roll, varje lemonadflaska räknas! Hur många flaskor har ni redan lagt i behållaren?

Nu har vi ytterligare en uppgift till Pandor som känner Panfu lika bra som sin egen ficka:

Veckans expertfråga



Vad heter minispelet där man måste samla in pappersflygplan och flaskpost efter en stor storm?

Skriv lösningen i en kommentar tills i morgon! Vinnaren får en college-hatt och en pumpa till sin trädkoja. Snart är det nämligen Halloween. ;)

Håll höjd kevin

P.S.  Förresten hörde jag ett högljutt snyftande vid diskot i morse. :( Jag ska strax ta reda på varifrån det kommer. Förhoppningsvis så har det inte hänt något hemskt!



mycket fis i panfu!

hej bloggen det är mycket fis i panfu he he ha ha och jag märkte en konstig sak en panda fest länge så tästa jag kunde fisa hur länge som hälst he he xD :D he he men jag tog med bilder på de hoppas ni tycker att det ser roligt ut hoppas de ! och jag tog kort på dogge17 och jag när jag fes håll höjd kevin


Flitigt lemonadsamlande

Hoho Pandor,

har ni redan sett videomeddelandet från Nui och Trawui? De är mycket oroliga för Napasapa och hoppas att han snart kommer tillbaka till Chiconahuiehecat. Napasapa saknar också sitt hem jättemycket. Han har aldrig varit så länge på en främmande planet.  En gång var han på semester på Mars med spejaren, men var bara futtiga två veckor.

Napasapa är ju så klart också ledsen över att han ska lämna oss snart. Han har verkligen tagit oss till sitt hjärta. Åh, vi är verkligen gästvänliga Pnador. [AXELKLAPPNING] :)

Jag kommer också att sakna vår gröna vän från rymden jättemycket! :( Napasapa har gett oss sitt alien-spejar-hedersord på att han kommer att besöka oss igen. Men först vill han ta rymdskeppskörkort och köpa sig ett eget rymdskepp. Det låter väl vettigt? ;)

Men nu måste vi sätta fart så att Napasapa kan komma hem igen. Vi måste samla in hela 15.000 lemonadflaskoroch lägga i behållaren! Jag tror inte jag skulle kunna dricka så många lemonadflaskor i hela mitt liv…

Inte jag heller. Ed, bartendern i diskot, är redan helt överväldigad.

Förut hade han ett avslappnat jobb och det var bara ibland som någon Panda beställde lemonad. Nu rusar Pandorna över tröskeln till hans bar. Nåväl, lite arbete skadar ju inte eller? ;)

Så fortsätt att flitigt samla ihop lemonad…och drick inte upp den själva. :D

Håll höjd kevin 


mobbnings mötte i panfu med mig

hej bloggen i morgon alså den 20 oktober 2011 ska jag ha en mobbnings möte! men så här skrev jag till panfu max ni kan med komma bara om ni skriver att ni kommer på komentera me så här skrev jag till han håll höjd kevin !!!!!!

2000kevin Says: Your comment is awaiting moderation.
October 19th, 2011 at 8:30 pm

hej max ock ella kan ni komma på mit mobbnings mötte den 20 oktober på torstag
kl:16:30 tid
server pandaland
platst i panfu där vi träfas: djugeln max du kan fyllga till mig vi är vänner en då ;) hoppas att ni kommer

så skrev jag he he ses om ni kommer och så här skrev han tillbaka

Panfu_Max
October 19th, 2011 at 8:36 pm

hej kevin jag kommer kanshe till de ska se men jag skriver inte med rödd text idag håll höjd max

så skrev han xD han kommer kanshe med håll höjd kevin


Ett videomeddelande från Nui och Trawui

Hej Pandor, hej Ella!

Jag behöver verkligen lemonad! Har du inte lite i ditt kylskåp?

Eh nej. Men vad är det med dig? Har du sprungit ett maraton och är törstig nu eller? :D

Lemonaden är inte till mig utan till Napasapa. Han behöver så många lemonadflaskor som möjligt så fort som möjligt. Han behöver dem till sitt rymdskepp för att…Äsch det är lite komplicerat att förklara. Det är bäst ni går till rymdskeppet så kan Napasapa förklara situationen. Det har något att göra med videomeddelandet från Nui och Trawui. De båda har fått ett och annat grått hår och några rynkor, men jag kände igen dem direkt:

Det är ju otroligt! De har verkligen blivit äldre under de senaste tre åren, ungefär som 15 pandaår. :shock: På Chiconahuiehecat går klockan tydligen lite snabbare än hos oss. ;) Jag är nu också mycket nyfiken på deras videomeddelande.

Och jag ska leta vidare efter lemonad. Någonstans måste det ju finnas lite…

Håll höjd kevin



Max och Napasapa, lortgrisarna


God morgon Pandor,

ni minns väl att Bookworm kröp in under alien-tv:n och hela tiden sa saker i stil med „Uuusch, vad äckligt!!“ och „Vem kan ha gjort något sådant?“. Håll i er nu! Max och Napasapa tog helt enkelt alla saker som de samlade ihop när de städade upp i rymdskeppet och stoppade undan dem under tv:n! :shock: Det som låg där under tv:n gjorde till och med en slarvputte som Bookworm förvånad: smutsiga kläder, gamla tidningar, halvfulla lemonadflaskor och till och med halvätna smörgåsar. Egentligen borde vi ha märkt av den unkna lukten för länge sen. :???:

En lemonadflaska hade såklart ramlat omkull. Lemonaden hade runnit över kablarna och orsakat en kortslutning. PANG! Det var därför som tv:n inte kunde ta emot några signaler och meddelanden! Napasapa och Max är riktiga lortgrisar!

:oops: Men…vi hittade inget annat ställe i rymdskeppet att lägga skräpet på. Vi hade ju ingen aning om att Napasapa skulle förlora kontakten med Nui och Trawui på grund av det.

Ja ni måste i varje fall öva lite mer på att städa! Hihi, Bookworm tvingade Max och Napasapa att städa upp på direkten. :D De båda tappade hakan av blotta förskräckelsen. Men sedan verkade de mycket ångerfulla och städade upp allting ordentligt. Idag vill Bookworm utföra de sista reparationerna. I morgon borde tv:n fungera som den ska.

Iris kan också ta emot signaler igen. Någon hade kladdat ketchup på hennes kablar. Men det var inte jag. På hedersord! Efter att vi fått bort ketchupen, lyckades Iris ta emot en sändning från Nui och Trawui. De var fruktansvärt oroliga. De hade redan till och med skickat ett videomeddelande. I morgon när alien-tv:n är lagad så kommer vi att kunna titta på det.

Jag är redan mycket nyfiken på hur Nui och Trawui ser ut nu för tiden.

Håll höjd kevin



Nyhet: nu ännu bättre! Panfu Jumper för iPhone nu med nytt spelläge!

För alla Panda-fans finns iPhone spelet Panfu Jumper. Obs: Nu även med ett nytt spelläge!

Se efter i App StoreSM tillsammans med dina föräldrar eller sök helt enkelt på "Panfu" och ladda hem den modiga Pandan som trotsar himlen till din iPhone!

Gå till App StoreSM

Har du redan Panfu Jumper på din iPhone? Uppdatera spelet i App StoreSM för att kunna spela den nya versionen av spelet.

Och detta handlar det om:

Panfu Jumper är ett spännande arkadspel. Styr den söta Pandan på vägen upp genom himlen och vidare ut i världsrymden. Hoppa mellan molnen till oanade nya höjder och ta plats på highscore-listan!

Klassiskt spelläge

I det klassiska spelläget samlar du stjärnor och Bollys för att få fler poäng! Men var på din vakt, vägen genom himlen är kantad med hinder! Alla de fem olika molnsorterna har sina egna fallgropar och egenskaper! Stå emot stormvinden, undvik pollen och styr undan för de elaka fåglarna, annars kommer din Panda snabbt att stifta bekantskap med marken!

Arkad-spelläge

I det nya spelläget "Arkad" har du 60 sekunder på dig att hoppa med din panda upp i himlen och samla så många mynt som möjligt. Med hjälp av coola specialfunktioner kan du samla ännu mer poäng och göra din resa ännu mer spännande och kul. Flyg till nya höjder med en raket! Fånga alla mynt med en supermagnet! Frys tiden och samla mynt i slow-motion!

Sätt nya rekord, jämför dina poäng med vänner och familj och ta plats på den internationella highscore-listan! Oändlig spelglädje, oändligt många moln, en himmel full av stjärnor, flockar med fåglar, modiga Bollys och din söta lilla Panda: detta är "Panfu Jumper"!

Gå till App StoreSM

Bookworm undersöker alientv:n

Hallå Pandor,

jag måste berätta en helt otrolig historia!
Igår tog vi reda på varför Napasapa inte kunnat ta emot några aliensignaler på flera veckor. Det var Max och Napasapas fel! Ni kommer sucka och skaka på huvudet när ni hör vad de båda ställt till med.

Ella, Pandorna måste ju inte veta allt. Det är ju jättepinsamt…Du skulle ju bara kunna sopa det under mattan och låtsas som att inget hänt.

Sorry Max, men de andra Pandorna är ju oroliga för Napasapa. Vi måste berätta sanningen för dem, även om du inte gillar det. Men jag ska börja från början:

Aaaaaltså, igår ansträngde vi våra hjärnor riktigt ordentligt för att försöka hitta ett sätt att hjälpa Napasapa att få kontakt med sin hemplanet. Efter att ha funderat länge så fick jag en snilleblixt: :idea: Vi frågar helt enkelt professor Bookworm. Han är ju expert på rymdteknologi.  Han har ju faktiskt  till och med byggt ett rymdskepp själv.

Sagt och gjort. Bookworm var minst sagt oroad över det vi berättade. Han tog på sig rymddräkten med en gång och hämtade sin rymd-verktygslåda. Väl i rymdskeppet tog han sig en ordentlig titt på alientv:n. Han kröp in långt bakom tv:n. Och hela mumlade han saker som „Jösses, vad äckligt!!“ och „Men, vem kan ha gjort något sånt?“ för sig själv. Det lät inte bra. :shock: Och det var det inte heller. Exakt vad som hade hänt och vad Max har med det att göra ska vi berätta i morgon. Nu ska vi presentera Panfus nya höstmode som ni kommer att kunna köpa i katalogen från och med i morgon:

Stiligt va?

Håll höjd kevin 

P.S. Den här veckan hittar ni en ballong från rymdskeppspartyt i överraskningsmaskinen. Det kan ni ha i er trädkoja som ett minne av Napasapas besök.


Ella max kamaria

hej bloggen jagska beräta vem jag har träfat på panfu jag har träfat och hur många gånger he  he kolla på min lila min tabel där ner look! håll höjd kevin men jag e vän med panfu max men alså jag har träfat panfu_ella men jag viste inte vem det va he he men här har tabelen

panfu-max: träfat 2 gånger!

panfu ella : träfat 1 gånger är inte vän med hon har bara set henne i panfu!

panfu kamaria: träfat 0 gånger vill träfa hon!!!!!!!!!






gratis ertin

gratis ertin ha en bra födelsedag vi ses ertin ha de bra i panfu gratis hopps det är du glad ertin he he jag e glad för din skull he he håll höjd kevin

Kommer Napasapa någonsin lyckas ta sig tillbaka till sin hemplanet?

God morgon Pandor,

Napasapa har ett stort problem!
Sorry om jag överrumplar er lite, men Napasapa kommer kanske aldrig att få återse sitt hem igen!!

:shock: Verkligen? Vad har hänt?

Så här ligger det till: Igår eftermiddag var jag hos Napasapa igen. Han var visserligen lika cool som vanligt på festen, men hans händer skakade och hans panna var täckt av svettpärlor. „Varför är du så nervös Napasapa? Partyt är ju en stor succé!“ försökte jag muntra upp honom. Då bara sprutade orden ur honom som en störtflod: „Maxalaxa, jag är fullkomligt förtvivlad! Sedan ett par dagar har jag inte lyckats få radiokontakt med Chiconahuiehecatl! Alientv:n har inte fungerat på flera veckor. Den visar hela tiden bara ett alienhuvud:

Iris är den enda som under de senaste veckorna lyckats ta kontakt med mina föräldrar. Hon har det stabilaste kabelnätet ombord och kan känna igen radiosignaler från alla galaxer. Men sedan partyt började kan inte hon heller ta emot några signaler. Vi har också förlorat alla orienteringssignaler.  Utan dem kommer jag aldrig att kunna hitta tillbaka till min hemplanet. :( Hur ska detta sluta?“

Då blev jag först helt paff!

Det kan jag tänka mig. Det är ju en mardröm för Napasapa! Han kanske aldrig kommer att få återse sina föräldrar! :???: Nui och Trawui måste vara utom sig av oro.:???: Vi måste hjälpa Napasapa. Men hur? Vi vet ju inget om rymdteknologi…Låt oss tänka efter riktigt ordentligt. Om ni har någon idé så måste ni skriva den i en kommentar!!

Håll höjd kevin 


guld paket !

hej bloggen! jag ska visa lite guld paket jag e nu gp i 3 månader det är 9 dagar kvar på den sen ska jag bli i 1år efter min tar slut här har du paketen!!!!!!!!!!!!!!!!

Bli Guldmedlem

från 49 SEK i månaden!

Välj ditt paket:

 

1 månad

 

109 SEK

per månad

Totalsumma: 109 SEK

 

3 månader

 

89 SEK

per månad

Totalsumma: 267 SEK

 

6 månader

 

69 SEK

per månad

Totalsumma: 414 SEK

 

12 månader

 

49 SEK

per månad

Totalsumma: 588 SEK

 

  • Alla priser är inklusive moms.
  • Kontraktet förlängs automatisk med sin ursprungliga giltighetstid och till standardpris, ifall det inte skriftligen avbeställs minst två veckor innan det nuvarande avtalets slutdatum.

panfu max lollipop!

hej bloggen det här e panfu_max lollipops he he  :D den är fin det är en pena på miten ja och bla bla he he ni får se på bilden

livet e så   he he här har du en bild på den håll höjd kevin ses he he här har du en bild på den !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ses




Fans & vänner

YouTube

Letar du efter videor om Panfu? Du hittar dem på vår YouTube-kanal.

  • Massor av roliga Panfuvideor väntar på dig. Titta förbi - det spelar ingen roll hur gammal du är!
  • Gör din egen YouTube-kanal! Då kan du ladda upp dina videor med upplevelser och äventyr på Panfu jättelätt.
  • För att ladda upp videor på YouTube måste du vara minst 13 år gammal.
  • Glöm inte att fråga dina föräldrar om tillåtelse.
  • Tänk på att: Panfukanalen är full av roliga saker och absolut säker för alla Pandor - men andra videor på YouTube kanske inte är lämpliga för dig.
  • Innan du registrerar dig bör du läsa våra riktlinjer för sociala medier. Här visar vi dig hur du använder YouTube på det bästa sättet!

Besök vår YouTube-kanal


Här e jag hoppas att ni tycker att jag är söt!!!!!

HEJ bloggen jag fick bara en komentar...  hmmmm men den komentar var av Anzy  he he hon skrev så här Bild på dej IRL :D det skulle vara kul att få se :) he he så ståg det!!!!!! jag läste kl:21.08 typ då blev jag så glad   hi hi xD när jag såg den komentarer fick jag glädigetårarhe he jag blev superglad he he håll höjd kevin här har du en bild på mig Anzy hoppas du tycker att jag e snygg och söt ses puss hej jag håller tumarna för det ses hej då puss



panfu idag!

lh       hej alla pandor idag har jag träfat lite vänner he he   hihi xP men visa ville inte dom sa så här kanshe inte! då blev jag så här ...  he he men här har du bilder på dom men´det kanshe e inte de bästa bilden he he men det får duga xP he he håll höjd kevin je gärna en komentar he hhe


he he en bild på mig och en som jag vet inte vad hon hetter he he :D he he ses


Anzy fina låt!!!!!!!!!!!

hej bloggen det här e anzy låt som hon har gort  he he vist är hon ur söt ja det är hon l love you anzy hon sjunger bra kan jag säja dig jag gillar henne  lyssna klika på play så kan du lyssna håll höjd kevin ses

 


rösta om vad ni vill!

hej alla pandor emmmmmmm ni ska få je mig komentarer för det är så här att jag ska göra min blogg bätre ni ska få välja menal olika saker som ni kan rösta på xD he he roliga tävligar i min blogg och mycket mer läs altnativen där ner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

en bild på mig: om ni vill att jag ska ta kort på mig

filmer på panfu

tävligar om att man vinner att träfa mig typ eller not !

roliga saker när jag skriver

musikvidio inte på mig alså  

och om ni vill je mig tips på komenar om ni går lite ner he he he!!!

håll höjd kevin ses glöm inte att komentera ses




Anzy min kära!

hej Anzy jag har en sak och säja på engelska som du ska snart få se ........ här ska du se!!!!!!!!!!! Anzu dear I love you you look good as hell on ritkigt I Lichens you you are so good we can be together in Panfu nice I are interested in you Anzy seen my dear A+K ses min älska anzy här har du en bild på hon håll höjd kevin

 


En ansträngande partyvecka

God morgon Pandor,

hur mår ni? Jag är riktigt trö- [gäsp] tt – [gäsp] trött. Sorry att jag gäspar men jag är lite sliten efter de tre partydagarna. Max sover också som en sten. Jag tror inte han är van vid så mycket dans. :D I morse ringde jag honom säkert 10 gånger innan han svarade i telefonen. Jag sa, “Max kommer du förbi min trädkoja så att vi kan skriva bloggen?”, men Max svarade inte. Max?? Max?“ ropade jag i telefon. Jag pressade örat hårt mot telefonluren. Då hörde jag snart lätta snarkningar. Max somnade faktiskt vid telefonen!! :shock:

Idag ska jag också bara luta mig tillbaka och samla energi. Rymdskeppspartyt håller ju ändå på i några dagar till. ;)

Innan jag bäddar ned mig i sängen igen så vill jag göra en Panda lycklig. :) I veckans expertfråga ville vi veta vilket djur som siter på palmen i djungeln. Svaret: en uggla.

Jag har lottat ut en vinnare

Veckans Panfuexpert:Skrallan

Stort grattis! Och ni andra: var inte ledsna att ni inte vann. Nästa vecka har ni en ny chans. ;) Vad ska ni göra idag?

Håll höjd kevin



jag är snygg!

Hallå Pandor,jag är så snygg på panfu alså men jag vill vara en bra panda men jag är de redan he he .:lol: hihi alså alla panda fäns det ståg så här idag när jag ville logga in kolla det ståg hej panda fäns vi håller på att göra panfu lite bätre och bla bla bla . :roll: he he men då blev jag alså på ritkigt så här jag tänkte då så här my gud! he he och så anat men jag vill bli en bra bloggare vad tycker ni vad jag ska förbätra min blogg med kanshe mer bilder eller mer roliga saker eller not bla bla bla eller kanshe ni under saker om mig alså på ritkigt jag kan säja hur lång jag e och hur många år jag e och min favorit sport eller inträse oh så

längd på mig 1,58 cm e jag

ålder:11år är jag!

intresesport: fotboll hanboll

favoritdjur: underlat

vem jag e ihop med i panfu: ingen hittils min tjej dumpa mig xC

vad jag gillar allra minst om : skollan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

min favoritmat e : allt he he :lol: hihi

jag e starkas i min skolla jag kan bråtas med 5 samtidigt he he jag vinner dom har ingen vinst över mig mo ha ha ha jag är bäst på det xD

favoritspel: panfu så klart , black ops jag har klarat hella spelat redan fy fan vad lätt den var!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ned for speed eller vad den hetter avatar och mycket mer

håll höjd kevin





fest i min koja i panfu kom alla!

Hallå Pandor, det är FEST I min koja! alla måste komma det kommer bli roligt jag låvar er det är kul det kommer att bli dans snaks drikor catta det är kl:16.15 server boolywood plats där vi ska ses sanfranpanfu ses sen i min bästa fest det kommer att bli jag ska förbereda kom se till min koja ses




Maxalaxa dansar

Hallå Pandor,

ni kommer inte att tro det, men Maxalaxa, som vanligtvis brukar gå stora omvägar för att undvika diskokulor och dansgolv, dansade av egen fri vilja på rymdskeppspartyt igår! Det såg till och med riktigt bra ut! Så mycket taktkänsla trodde jag inte att Maxalaxa skulle ha. :D

:oops: Du behöver ju inte gör en sån stor sak av det. Jag har ju ett rykte att ta hand om. Desstutom var det inte alls så frivilligt. Rena motsatsen: Jag gick på ditt fula trick.

Annars hade jag ju inte fått reda på hur bra du kan dansa. Aaaaltså Pandor, så här var det: Maxalaxa och jag gick till rymdskeppspartyt igår igen. Precis som dagen innan så dansade jag hela tiden medan Maxalaxa stod och räknade stjärnor i hörnet i sin robotkostym.

Det är ju inte sant. Den här gången räknade jag Brunos pommes frites. Från början var det 21 och sedan blev de färre och färre. :mrgreen: Gissa om de är läckra!

Men inte lika gott som Maxalaxas favoriträtt, kebab. När jag betraktade Maxalaxa där i sin robotkostym, kom jag på en superbra idé för hur jag skulle kunna locka fram dansbjörnen inom honom. :idea: Jag gick till honom och sa “jag slår vad om en kebab att du inte kan härma en robot”. Maxalaxa antog ju såklart utmaningen med en gång. Han släppte direkt pommes frites och skrattade som en datorröst, har har har. :lol: Sen rörde han sina armar och ben med mycket stela rörelser som en robot. Det passade perfekt till musiken! Självklart tog jag ett foto av det historiska ögonblicket:

Robotdansen är verkligen rolig att dansa! :) Nu ser jag fram emot min lunch, kebab. ;)


Håll höjd kevin


Danskrukan Maxalaxa och experfråga

Hoho Pandor,

vad tycker ni om rymdskeppspartyt? Jag tycker det är riktigt lyckat! Dekorationerna är snygga, Brunos snacks är jättegoda och musiken är toppen! Napasapa vet hur man ställer till med fest. Och jag har ju självklart klätt ut mig. Vad tycker ni om min rymd-outfit? :)


Hihi, jag är på tv och hälsar till alla jag känner. :D Tv:n är lite opraktisk när man dansar, men ändå dansade jag hela kvällen igår. Det var bara sur att Maxalaxa var en sån danskruka och inte ville vara med. Han stod hela tiden i hörnet i sin robotkostym och drack lemonad. Jag tror att han måste ha haft riktigt långtråkigt…

Det är inte sant! Jag tittade ut genom fönstret och räknade stjärnor. Det är mycket mer spännande än vad man kan tro. Jag räknade över 1000 stjärnor, 3 stjärnfall och 2 flygplan. :) Vid vintergatan tappade jag sen räkningen. Det finns helt enkelt för många stjärnor! Då var jag tvungen att börja från början igen…

Ja det verkar ju verkligen mer spännande än ett rymdskeppsparty, hihi. :D

Skratta du bara! Dans är helt enkelt inte min grej…

Vi  väl får se om jag lyckas övertala Maxlalaxa. ;) Nu ska ni ännu en gång få chansen att bli veckans Panfuexpert.

Den här gången kan man vinna en college-hatt och en lyckobringande Pandastaty från Japan.

Här kommer den djuriska expertfrågan:

Vilket djur sitter på en palm i djungeln?

Skriv lösningen till i morgon i en kommentar till det här inlägget. Vi lottar ut en vinnare.

Håll höjd kevin


Rymdskeppspartyt börjar

Hoho Pandor,

idag börjar det stora rymdskeppspartyt. :) Det kommer nog att bli jätteroligt! Men innan det kan sätta igång så behöver Napasapa er hjälp. Som ni vet så kan han inte lämna rymdskeppet. Han är inte van vid så mycket syre i luften. Därför har han bett oss att ordna med partydekorationerna. Napasapa har tänk sig att det ska se ut så här:

Nå, vad tycker ni om det? Rätt så spejsat eller? Vi måste bara blåsa upp lite ballonger och ordna snacks och sen kan det börja. Det fixar vi lätt, eller? ;)

Självklart! Jag har också en rolig idé för partyt: Hur vore det om vi alla döpte om oss själva med ett galet rymdnamn till partyt?  Jag skulle till exempel kunna heta Maxalaxa eller Max-e. Ungefär som Wall-e. :D

Då kan jag vara Ellui. Det låter som Nui och Trawui. :D

Hihi, det blir kul. Vilka är era rymdnamn?

Ha så kul på partyt och håll höjd! kevin


panda vänner

hej bloggen jag togg lite bilder med mina vänner på panfu he he dom är supersnälla visa ja he he jag tog kort med Anna10 staris ank2 kalle023 ziba1 Dissee och så kom jag inte ihåg mer men det var många som ville vara med xDD!!!!!! min blogg äger håll höjd kevin je gärna en komentar här har du bilder när vi tog ses




det är en bra bild på mig och min vän kalle




det här en bra bild på staris

Napasapa har bestämmt sig

God morgon Pandor,

Napasapa berättade först igår att han tagit med sig supercoola rymdsouvenirer åt oss. De kan ni nu köpa i katalogen:

Det är riktiga rariteter som Napasapa samlat ihop på sin färd genom galaxerna. Bland annat finns det äkta “musikaliska månstenar” som lyser hemlighetsfullt. Det speciella med dem är att varje sten gör ett eget ljud när man klickar på den. Så då kan ni skapa egen musik i trädkojan. :)

Utomjordingen i glaset flyter också hela tiden i vatten. Det är lite läskigt men också väldigt coolt. :cool:

Förresten har Napasapa bestämt sig för vad han vill göra i sitt rymdskepp: ett RYMDSKEPPSPARTY!! :) Jippieeeeeee!  Under partyt kan vi ju ändå ha ett slembombskrig eller leka svävkull. ;) Förresten behöver ni inte längre vänta en timme innan ni kan kasta nästa slembomb utan bara 10 miuter. Det betyder: mer slem åt alla! :D

Gör er redo för århundradets största rymdskeppsparty!! Partyt börjar i morgon och håller på i en vecka!

Håll höjd kevin


gorde om ett äventyr!

hej bloggen jag gorde om ett äventyr som hetter så här tror jag biterland tror jag det är skit lätt det tar en minut att göra den bara den är superlätt låvar jag klara den på en minut! he he he he det var ganska kul! men lite tråkigt he he jag gillar mest is diamanten den är bästa om man klarar av den får man en is diamant dräkt eller 20 000 kr he hemen jag valde kläderna jag är en då rik som fan! ses i morgon måste gå! håll höjd kevin

panfu karta

det här e panfu karta i den finns ställen där man kan gå man kan gå till sanfranpanfu,staden,piratörnglassbaren,bibloteket,djugen,stranden,hamnen,idrotplatsen,kabiriskastranden,flygplanen,
undervattenskollan,slotet,diskot,ballsalen,lobby,recerbana,pokepetsladangrotan,levelgrotan.simbasengen,vulkanen,
läskigaskogen,ponnyhagen,ladan,och träkojor. här har du en bild på kartan håll höjd kevin see do lata

Rymdskeppsparty, slembombskrig eller svävkull?

God morgon Pandor,

igår läste vi kommentarer från Pandor från hela världen och visade de knäppaste och galnaste förslagen för Napasapa. Han blev jätteglad för er hjälp! Vi skulle ge er en stor slemmig alien-kyss från honom. :D Napasapa kunde inte riktigt bestämma sig vilken idé han tyckte bäst om. Han velar mellan dessa tre:

Idé 1: ett stort party i rymdskeppet med ballonger, snacks och cool musik

Idé 2: ett slembombskrig

Idé 3: att leka svävkull med jättemånga Pandor

Jag tycker en fest i rymdskeppet låter roligt! Det är är i vilket fall ett riktigt häftigt ställe att ha en fest på!!

Jag röstar för slembombskriget! Inget snack om saken!

Napasapa är den som bestämmer. Det är ju ändå hans utflykt och hans föräldrars rymdskepp. Men vi kanske kan påverka hans beslut lite gran? ;) Så säg vad ni tycker: vilken av de tre idéerna tycker ni bäst om? Vi kommer att skicka vidare era kommentarer till Napasapa.

Håll höjd 2000kevin 


mina kompisar på panfu!

hej bloggen idag tog jag kort med mina kompisar på panfu dom är supersnälla låvar ;) de jag är glad för dom har panfu och dom är en bra vän he he jag kan säja iblanda är dom :? men jag menar innget ila :D he he meen sarrt ska jag logga in ii panfu håll höjd kevin sess på nästa inlägg see do lata här har du bilder på dom ses


många som var ine på panfu!

God morgon Pandor idag är det många som är ine!!!!!!! det är skit många som är ine nu för tiden !! dom gillar panfu det tror jag :) men det får man göra i morgon hoppas jag att panfu-max loggar in i panfu då ska jag bli ohså vän med ella hoppas hon loggar in jag blir arg om dom inte kommer in  och dom ska sjämas för dom inte kom :oops: det ska dom göra då :roll: he he :lol: ! :mrgreen: he he he men hoppas att det blir mer gp själv är jag i 3 månader det tar slut om 16 dagar sen ska jag bli i 1 år ses på nästa in lägg see do lata

HÅLL HÖJD 2000kevin 


Varför är Iris så taskig?

Hej Pandor,

de flesta av er visste så klart vad det var Iris gjorde efter att jag kastat en vattenballong på henne: Hon förvandlade mig helt enkelt till sten! :shock:

I flera sekunder kunde jag inte röra mig överhuvudtaget. Det var så taskigt av Iris! Och jag som kastade vattenballongen på henne av misstag!

Antagligen hade hon bara en dålig dag. :roll:

Kanske det. Men det hände de andra Pandorna också. Hon kanske inte gillar Pandor? Eller har ni någon idé om varför Iris är så taskig mot oss Pandor? Jag ska ställa Napasapa mot väggen sen. Jag har ännu inte hunnit prata ordentligt med honom.

Nu ska vi presentera en smart Panda igen,  en som har förtjänat en plats i raden av Panfuexperter. Svaret på expertfrågan är: en skattkista.

Det är nämligen en sådan som är avbildad på Panfus mest värdefulla klistermärke.

Panfuexperten är: John100


Grattis!

Håll höjd 2000kevin


Låt oss göra något galet!

God morgon Pandor,

igår pratade vi läääänge med Napasapa. Vi fick reda på en hel del intressanta saker. Nu vet vi till exempel varför Iris är så elak mot oss när vi kastar vattenballonger på henne. Det är rätt så logiskt egentligen: Iris är ett metallöga och har farliga strömkablar inuti sig.

När vi kastar vattenballonger på henne så får Iris strömslag och det gör till och med ont på ett metallöga som henne. Dessutom rostar hon av vatten. :???:

Inte undra på att hon blir sur och förvandlar oss till sten… Jag lovar att inte kasta några vattenballonger på henne. Hedersord!

Napasapa berättade också varför han har landat på Panfu. Han ville hemskt gärna vilja lära känna den plats han kläcktes på. Men eftersom Nui och Trawui tyckte att han fortfarande var för ung så förbjöd de honom att resa till Panfu. Napasapa är visserligen redan 189 Chiconahuiehecatl-år gammal, men det gör honom inte äldre än tonåring. En natt snodde helt enkelt Napasapa rymdskeppsnyckeln från sin pappa och stack iväg. Fastän han inte ens har rymdskeppskörkort! :shock:

Napasapa visste först inte hur han skulle styra rymdskeppet eller i vilken galax Panfu befinner sig i. Det hade kunnat bli riktigt farligt. Som tur är finns ju Iris, skeppsdatorn. Napasapa behövde bara ställa skeppet på autopilot så styrde Iris det rätt mot Panfu. Nui och Trawui måste vara hemskt oroade över sin son!!

Jag tror att Napasapa också saknar dem lite. Men innan han flyger tillbaka så har han tänk att han ska göra något riktigt galet här på Panfu. Han får ju fortfarande inte lämna rymdskeppet dock. Har ni någon idé??

Håll höjd

2000kevin 

hitta en bild på mig och panfu max i panfu bloggen !!!!!!!!!!!

h hej bloggen jag har hittat bilder på mig och panfu max jag hitta dom i panfubloggen då blev jag glad!!!- och jag blev vän med han med där upp finns det bilder på han och jag och sanfranpanfu kolla <3kevin je en komentaar om ni vill ses på nästa in lägg see do lata oj det blev dubel bilder förlåt men det gör inget ses see do lata

frebbi min kompis i panfu!

hej bloggen de här är frebbi i panfu hon är super snäll!!!!!!!!!
jag låvar dig de hon ljuger inte!! det är jag och hon
på bild vist är vi snygga bilderna är inte så bra eller
när jag tar kort det är svårt att vinka samtidigt när
man taar kort!!!!!!!!!!! det är svårt <3kevin je en komentar ses på nästa inlägg

Panfu-Maxs profil

hej bloggen det här e panfu max vist är han cool jag blev vän med han med jag sa så här till han
lägg mig som vän så gorde han det så blev jag såå blav :) :) hoppas att jag får
träfa panfu_ella och panfu_kamaria ses på nästa in lägg see do lata håll höjd 2000kevin

min Panda och Anna10 och Dogge 17

hej bloggen jag är ny här och jag vill gärdna visa en bild på min panda och Anna10 och dogge17
här har du en bild på dom kolla je gärdna en komentar <3kevin ses på nästa in läg

Välkommen till min nya blogg!

hej och välkommna till min blogg den handlanar om panfu! ses

 


RSS 2.0